Anneke Witte-van den Broek
21 April 2023
Baarle-Nassau

Lieve aarde,

Jij krachtig wezen.
Als opperwezen herberg jij alle bestaande ecosystemen en daarmee ook het ecosysteem dat mijn lichaam vormt, dankzij wiens perfecte samenwerking ik hier kan zijn.

Ik wil je op deze wereld-aarde-dag bedanken voor al jouw wijsheid en overvloed. Ik kijk naar jou en voel in op jou, door de filters en lenzen van deze tijd omdat ik niet anders kan. Alleen vanuit het nu kan ik jou waarnemen. Dus de kans is groot dat ik je zie voor wat je in werkelijkheid niet bent. Ik voel vertrouwen in dat je me dit vergeeft.

Vandaag ben ik een ouder wezen gaan bezoeken, in de hoop op hulp bij het mijn liefde voor jou te verwoorden.
Ik wilde me bij de verbinding die ik voelde direct weglopen. Na een paar passen heb ik me omgedraaid. Ik keek naar dit wezen en werd me bewust van dat ik wilde vluchten. Vluchten voor intense gevoelens. Vluchten voor overspoeld raken door een existentieel thuiskomen en alles wat dat betekent in mij. Het zet mij op de juiste plek. Een plek van nederigheid zonder de stuwende kracht van de opkomende gevoelens te verliezen.

Mijn man en ik zijn heel bewust begonnen met ons steeds meer en meer verbinden met jou. Onze intentie is teruggeven uit dankbaarheid . Je geeft ons op dit ingeslagen pad wijsheden, die gaan om balans. Over geven en nemen. Over zorgen voor en loslaten in vertrouwen. Over schoonheid en verdriet. Over overstijgende belangen en hiermee samenhangend het trotseren van de angst voor afwijzing en de angst voor de dood.

Lieve aarde
Het gevoel dat je in mij oproept vanuit de verbinding met jou, en de vele andere verschillende wezens met wie ik contact maak, is eigenlijk niet in woorden te vatten. En iets waar vanuit ik ultime dankbaarheid kan voelen met het hier nu aanwezig zijn. Een alles overstijgend thuiskomen op de ongelofelijk schitterende planeet die je bent.

Ik vind je mooi 💚

Met liefde groet ik je

Anneke