Ingrid Gordijn
1 May 2023
't Zand

Ik ben jou en jij bent mij!

Met elkaar hebben we een nieuw Aarderaster gecreëerd. Het is voor mij een natuurlijkheid geworden, mede door de grote veranderingen die we momenteel ondergaan, om dagelijks af te stemmen op jouw Aarderaster. Deze Pure Liefde, wat we in essentie zijn, onze verbinding te voelen, te leven, door met blote voeten op jou te staan! Via stiltes-ademhaling mij door deze Pure Stroom van jou,Aarde te laten vervullen, te absorberen.
Deze stiltes, laat je me weten, zijn zó belangrijk. Daarin kun je steeds verdiepter juiste keuzes, beslissingen maken. Stap voor stap wordt op alle lagen van je systeem een verhoogde frequentie waarneembaar. We zijn ons bewust-onbewust aan het losmaken van valse identiteiten, familie-vooroudertrauma’s, gecensureerd leven, controle verlies. Dit is waarom we hier nu zijn, vertel je mij. Ook zullen we ons daardoor realiseren dat o.a. de hele ziekte geschiedenis anders in elkaar zit, het is niet fout-goed, gewoon anders.
Weinigen onder ons weten, dat er een intelligentie-systeem in ons huist. Daar kunnen we problemen, ziekte, verdriet, moeilijke situatie’s aan afgeven. Wat een opluchting, ontspanning, er wordt daar geregeld wat juist is voor ons! Het ikje laten en de focus op vertrouwen, commitment. Juist nu de donkerheid toeneemt in macht-controle, is het van levensbelang geworden voor de toekomst, in het bijzondere voor onze kids om die Pure Liefde te leven!
Laat schuldgevoelens-onwaardig gedrag los, zeg “neen”, je doet niets fout, wees jezelf.
Hiermee doorgaan, hoe dan ook.
Gewoon doen.
De Aarde glimlacht en ik ook.

Wat heb ik jou, Aarde en alle Wezens lief!